EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ESPAI OBERT A LES ENTITATS

Activitats per a joves a Viladrau

Activitats per a joves a Viladrau..
última actualització: 29-08-2014 (22:13)

Aquest dissabte hi haurà un raid urbà amb tres proves en diversos espais del municipi: tir amb arc, el crit i l’escalada amb caixes.

Nota de premsa de la Mancomunitat La Plana

MÉS ACTIVITATS PER A JOVES AQUEST AGOST A VILADRAU

El Servei d'Informació Juvenil-Espai Jove “El Torrent” de Viladrau segueix oferint d'estiu per a joves a partir de 12 anys durant el mes d’agost.

La Gimcana Jove es va dur a terme el dijous 14 d’agost amb una participació d’una vintena de joves. Els 5 grups de joves van haver de superar diverses proves com de geocaching, d'habilitat, de memòria, d'enginy, etc. on van haver de treballar la cohesió grupal i tenir moltes ganes de passar-s'ho bé.

La cloenda de la gimcana amb tots els grups participants es va fer a l'Espai Jove El Torrent amb una guerra d’aigua de tots contra tots.

El divendres 8 d'agost es va realitzar un taller d'Scrapbooking. Cada participant va rebre una llibreta i la va decorar de manera creativa i personalitzada, tot tallant i enganxant adhesius, botons, cintes, etc.

La VII Setmana de Joventut de Viladrau comença avui amb activitats diverses pel jovent del municipi que es realitzaran en grups de mínim 4 persones.

Avui dijous 28 d’agost a les 17h hi haurà la Gimcana Bandolera amb inici a la Plaça Major.

El divendres 29 d’agost a les 17h es farà un Torneig de Futbolí Humà al poliesportiu de Viladrau.

El dissabte 30 d’agost hi ha previstes dues activitats. A les 17h un Raid Urbà, organitzat per Anigami Experiencies amb tres proves en diversos espais del municipi: tir amb arc, el crit i l’escalada amb caixes.

A les 20h hi haurà el lliurament de premis de la Setmana de Joventut que estava previst fer-se a la Plaça Major però finalment es farà al Mas El Torrent (on està ubicat el Punt Jove). Després de lliurar els premis als guanyadors de les diverses activitats es farà un piscolabis pels assistents.

Els participants es poden inscriure el mateix dia de l’activitat, una hora abans de l’inici d’aquesta i en el lloc on es realitzarà.

Aquestes activitats compten amb el suport de l'Ajuntament de Viladrau i el Programa de Joventut de la Mancomunitat La Plana.

SIJ El Torrent - Viladrau


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal